PUHELINTILAUKSET 010 423 1220 (arkisin 8-16) - myynti@taperoll.fi


Arvokasta lisätietoa sisustuskalvoista teoriassa ja käytännössä. Kurssillamme saat runsaasti tietoa erilaisista itseliimautuvista viimeistelymateriaaleista toimistoissa, hotelleissa, ravintoloissa, myymälöissä ja muissa julkisissa tiloissa. Kurssille mahtuu korkeintaan kuusi osallistujaa, mikä tarjoaa hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiseen opetukseen ja ohjaajalta tulevaan suoraan palautteeseen.

Pääsyvaatimus

Koulutus tarjoaa runsaasti uutta tietoa myös niille, joilla on jo aikaisempaa kokemusta sisustuskalvoista, mutta sopii myös niille, joilla ei ole aiempaa kokemusta niistä. Suosittelemme, että osallistujalla on aiempaa teippauskokemusta yleensä.

Koulutuksen kulku

Koulutuspäivän aikana käydään läpi sisustuskalvotuksen vaiheet ja materiaalit sekä teoriassa että käytännössä. Kouluttajalta saat hyödyllisiä vinkkejä asennustyön helpottamiseen ja parhaan lopputuloksen saamiseen.

Kurssin kesto 2 päivää, 16 tuntia (8.00-16.00)

  • Päivä 1: eri sisustuskalvojen ja niiden ominaisuuksien esittelyä. Käymme läpi oikeat menetelmät koskien pintakäsittelyjä, asennustekniikoita- ja välineitä, huoltoa ja korjauksia.
  • Päivä 2: käytännön asennuksia kouluttajan opastuksella. Käymme läpi myös vaativat asennuskohteet kuten epäsymmetriset pinnat, saumat ja pokkaukset. Lopuksi teoriakoe ja diplomien jako.

Käytettävä materiaali

3M™ DI-NOC Sisustuskalvot

Tulossa olevat koulutukset

Katso kurssitarjotin koulutuksen pääsivulta »

Hinta

650€ + alv
Hintaan sisältyy harjoituksissa käytetyt materiaalit ja työkalut, aamiaiset ja lounaat.

Paikka

Taperoll Oy, Läkkisepäntie 11, 00620 Helsinki

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

myynti@taperoll.fi tai puh. 010 423 1220

Ilmoittautuminen on sitova. 50 % kurssimaksusta laskutetaan hyväksytyn rekisteröinnin jälkeen. Osallistumisvahvistus tulee, kun ennakkomaksu on maksettu. Loput kurssimaksusta veloitetaan kurssin jälkeen. Peruutuksen sattuessa ilmoittautumismaksua ei palauteta. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä kirjallisesti 14 päivää ennen koulutuksen alkamista, jonka jälkeen veloitetaan täysi hinta.