3M™ Scotchcal® 8150 Clear View – Kristallinkirkas tulostuskalvo

Lasin somistamiseen

Ikkunamerkintöihin

Ajoneuvomerkintöihin


3M™ Scotchcal® 8150 Clear View on valu-pvc-kalvo, jonka hyvä läpinäkyvyysantaa uusia mahdollisuuksia lasisomistukseen. Tulostamattomattomista alueista näkee kirkkaasti läpi. Sen lisäksi kalvon rakenne mahdollistaa optimaalisen tulostusjäljen ja antaa lukuisia käyttömahdollisuuksia. Kalvo on myös helppo asentaa.

 Ikkunasomisteisiin

Tämä kalvo antaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia näkösuojan toetuttamiseen lasiovissa ja -seinissä esimerkiksi kokoushuoneissa. Sillä voidaan tehdä näyttäviä toteutuksia julkisivuihin, porraskäytäviin ja lasikaiteisiin. Kalvolle voidaan tulostaa myös valkoisella värillä, millä saadaan aikaiseksi hiekkapuhallus- ja etsausjäljitelmiä.

 

 Ikkunamerkintöihin

Tämä erittäin kirkas kalvo on hyödyllinen myymälöissä, kun suunnitellaan näyteikkunoita ja lasiseiniä, lasivitriineitä ja tuotepidikkeitä, opasteita ja kylttejä, kylmäaltaita ja muita vastaavia. Scotchcal 8150 Clear View kalvo on helppo poistaa ja sopii kampanjakäyttöön.

 

 Ajoneuvomerkintöihin

Tämän kalvon suurin etu ajoneuvomerkinnöissä on se, että nyt myös ikkunat on helppo yhdistää ajoneuvon kokonaisdesigniin, mikä antaa näin vapaat kädet suunnitteluun. Tämä mahdollistaa uusien ratkaisujen käytön kaikenlaisissa ajoneuvoissa esimerkiksi paikallisliikenteessä. 3M Scotchcal 8150 Clear View voidaan asentaa jopa taksien kaareviin takalaseihin. One-Way-Vision efekti eli näkyvyys vain yhteen suuntaan, voidaan toteuttaa tulostamalla rei’itettyä kuviota, jolloin näkyvyys ajoneuvosta ulos säilyy.

 

3M™ Scotchcal® 8150 Clear View

  • Erittäin kirkas, läpinäkyvä kalvo, joka soveltuu moniin eri sovelluksiin
  • Digitaalitulostamiseen ja silkkipainoon
  • Optimaalinen tulostusjälki
  • Helposti poistettavissa oleva valukalvo
  • Helposti muotoutuvaa PVC:tä
  • Tarkoitettu vesiasennuksiin eli helposti asennettavissa
  • Yhdistetty erikoisvalmistettuun PET-taustapaperiin, joka vähentää staattista sähkönmuodostusta käsittelyn aikana
  • kestävyydeltään seitsemän vuoden kalvo kalvo, joka kuuluu 3M™ MCS™ takuun piiriin

Artikkeli on julkaistu maanantaina, 19. syyskuuta, 2011.
Kerro ystävällesi
Kerro ystävällesi tästä artikkelista: